Wie ben ik 

Ik ben Sabrina Delmotte en startte mijn praktijk in oktober 2018. Ik ben opgeleid als klinisch psycholoog en volgde een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie. Ik volgde verder de opleiding Narratieve therapie bij Johan van de Putte.

Sinds mijn 13e beoefen ik yoga maar in 2017 startte ik een 4-jarige opleiding tot erkend yogaleraar

Ik volgde meerdere kortdurende opleiding of workshops en binnen mijn werkveld blijf ik geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen. Ik werkte vele jaren in multidisciplinaire teams in verschillende settings. Ik kan dus terugvallen op een ruime ervaring in het behandelen van cliënten met uiteenlopende hulpvragen. 

Regelmatige intervisie-momenten helpen mij een klare kijk te behouden.


Opleiding :

  • Klinische psychologie (VUB)
  • Gedragstherapie (KUL)
  • Narratieve therapie (Johan van de Putte)
  • Erkend yogaleraar (Yoga Vedanta Aalst)
  • Bijwonen van studiedagen, symposia, workshops rond verschillende thema's binnen mijn werkgebied

Na een talen-opleiding en een aantal jaren werken in de financiële sector en de Europese Commissie, startte ik op mijn 26e mijn opleiding psychologie als werkstudent aan de VUB. Na een deugddoend sabbatjaar in Azie startte ik het postgraduaat gedragstherapie aan de KUL. Ik werkte jaren als gedragstherapeut in een ziekenhuissetting en in een centrum voor geestelijke gezondheidszorg. Na jaren werken in een beleidsfunctie binnen een centrum voor geestelijke gezondheidszorg kwam het waardevolle in mijn leven op de achtergrond en raakte ik in een burnout. Dit gaf me de kans opnieuw af te stemmen op de essentie in mijn leven.

Sinds mijn 13e beoefen ik yoga en op mijn 21e raakte ik gepassioneerd in oosterse filosofie. Sinds mijn 21e reisde ik zeer regelmatig naar Azië. Dit gaf me de kans lessen te volgen bij verschillende lama’s en swami’s. Ik zocht dus opnieuw de kracht en weldaad van yoga, meditatie en oosterse filosofie. In september 2017 startte ik een 4-jarige opleiding tot erkend yogaleraar.

Mijn hart ligt bij mensen helpen om met psychische en/of emotionele moeilijkheden om te gaan. Ik tracht op een empatische manier en vanuit een diep respect voor ieders zijn, met een blik van degelijke opleiding en jaren ervaring, jouw situatie te duiden en een weg in de richting van een waardevol leven aan te bieden.

 
  • Psychologencommissie : geregistreerd psycholoog ; erkenningsnummer 712121777 ; visumnummer 287712
  • Lid van de VVGT (Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie)