Om een 1e afspraak te maken, of wanneer je interesse hebt in het volgen van een groep, kan je telefonisch contact opnemen op het nummer 0483/298.018. Je kan eveneens contact opnemen via onderstaande link 'Aanmelding'. 

Een gesprek duurt ongeveer 60 minuten en kost 70 euro, avondconsultaties kosten 75 euro (na 17u). 
Respect voor afspraken 

In de sector geestelijke gezondheid zijn, zoals in meerdere gezondheidssectoren, lange wachtlijsten. Toch zijn er nog steeds mensen die te nonchalant omgaan met hun afspraken en laattijdig afbellen of niet komen opdagen. Hierdoor moeten anderen onnodig lang wachten om op gesprek te kunnen komen. Verder betekent het niet betalen van gereserveerde tijd rechtstreeks loonverlies voor mij. 


Daarom dus volgende afspraken : 


Na de intake beslissen we samen of we een therapeutisch proces opstarten. Op dit moment word je gevraagd om meteen ook de laatste afspraak in je traject te betalen. Je betaalt dus na de intake in feite 2 consultaties. Wanneer we de begeleiding afronden, is dit laatste gesprek dan reeds vereffend.


Wanneer je niet op je afspraak aanwezig kan zijn, vraag ik je om zo snel mogelijk te verwittigen. Op die manier kan misschien nog iemand anders geholpen worden. Voor een afspraak die minder dan 48 uur (weekdagen, tussen maandag 8u en vrijdag 18u) op voorhand geannuleerd wordt (ongeacht de reden), wordt een verzuimvergoeding van 35 euro aangerekend.  Afspraken die binnen de 24 uur gewijzigd worden (weekdagen) of bij afwezigheid wordt de volledige consultatie in rekening gebracht, ongeacht de reden van wijziging/afwezigheid. 


Bij het annuleren van groepstrajecten geldt : bij annulatie tot 2 weken voor aanvang wordt het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald. Minder dan 2 weken voor aanvang blijft het volledige bedrag verschuldigd (tenzij in overleg anders bepaald)