Om een 1e afspraak te maken, of wanneer je interesse hebt in het volgen van een groep, kan je telefonisch contact opnemen op het nummer 0483/298.018. Je kan eveneens contact opnemen via onderstaande link 'Aanmelding'. 

Een gesprek duurt ongeveer 60 minuten en kost 70 euro, avondconsultaties kosten 75 euro (na 17u). 
Respect voor afspraken 

Om je als cliënt voldoende kwalitatieve zorg te kunnen bieden, plan ik per dag slechts een beperkt aantal gesprekken. Ik hecht aan iedere afspraak het nodige belang en denk ook buiten deze afspraakmomenten actief na over het te volgen behandelplan. Hierdoor kan het zijn dat andere cliënten langer moeten wachten op een gesprek.

Wanneer je niet op je afspraak aanwezig kan zijn, vraag ik je om zo snel mogelijk te verwittigen. Op die manier kan misschien nog iemand anders geholpen worden. Voor een afspraak die minder dan 48 uur (weekdagen, tussen maandag 8u en vrijdag 18u) op voorhand geannuleerd wordt (ongeacht de reden), wordt een verzuimvergoeding van 35 euro aangerekend.  Afspraken die binnen de 24 uur gewijzigd worden (weekdagen) of bij afwezigheid wordt de volledige consultatie in rekening gebracht, ongeacht de reden van wijziging/afwezigheid. 


Bij het annuleren van groepstrajecten geldt : bij annulatie tot 2 weken voor aanvang wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald. Minder dan 2 weken voor aanvang blijft het volledige bedrag verschuldigd.